Search found 6 matches

by robncyns
Thu Jan 18, 2018 12:07 am
Forum: UEMS v18.x support
Topic: automation not work
Replies: 16
Views: 2019

Re: automation not work

Sorry if I insult you with this but is the program marked as an executable? I had that issue years ago where the permission was changed and I killed myself over it.
by robncyns
Wed Jan 17, 2018 12:56 am
Forum: UEMS v15.x support
Topic: Hydra
Replies: 0
Views: 626

Hydra

I have a fresh install of 15.x and when I'm trying to run a simulation over a Rocks Cluster I get the following error in the run_wrfm.log file: bash: /export/usr2/uems/util/mpich2/bin/hydra_pmi_proxy: No such file or directory. I check the directory and the hydra_pmi-proxy file is most certainly the...
by robncyns
Tue Jan 16, 2018 2:11 pm
Forum: UEMS v18.x support
Topic: ems1, 2 and 3
Replies: 0
Views: 497

ems1, 2 and 3

I'm trying to download data for the runs thru ems_ autorun and ems_prep but I keep getting connection to ems1, 2 and 3 failed. When I try and use ems_autorun I see an odd error: "Odd number of elements in hash assignment at /export/usr1/uems/strc/Uprep/Pginfo.pm line 372." This is line 372: my %hkey...
by robncyns
Thu Apr 17, 2014 3:22 pm
Forum: EMS v3.4 support
Topic: Segmentation Fault
Replies: 1
Views: 3505

Segmentation Fault

I'm running a nested grid thru South Texas and keep getting Segmentation Faults a few hours into the forecast. I'm running a 4km with 1 nest using the NAM with a 30 min and 15 min output interval. I get this in the dump that I archive from the run... ! Possible problem as system return code was 255 ...
by robncyns
Mon Apr 14, 2014 5:25 pm
Forum: Sharing knowhow
Topic: A hack to output new fields in ARW 3.4
Replies: 5
Views: 6952

Re: A hack to output new fields in ARW 3.4

Many Thanks!
by robncyns
Sat Apr 12, 2014 12:38 am
Forum: Sharing knowhow
Topic: A hack to output new fields in ARW 3.4
Replies: 5
Views: 6952

Re: A hack to output new fields in ARW 3.4

Thanks for the Hack; it works great for the first Domain. How or what changes do i have to make to get this to flow into sub-domains?

Thanks

Rob