Search found 6 matches

by pskunjeer
Fri Mar 02, 2018 1:03 pm
Forum: UEMS v15.x support
Topic: ems_post process
Replies: 7
Views: 1934

Re: ems_post process

I have changed the vertical interpolation order but the results are same, there is absolutely no rain shown in rainnc
by pskunjeer
Sun Feb 04, 2018 2:41 am
Forum: UEMS v15.x support
Topic: ems_post process
Replies: 7
Views: 1934

Re: ems_post process

Hello meteoadriatic,

I will change the vertical interpolation order (lagrange_order) to linear (1) and try the same run.
by pskunjeer
Thu Feb 01, 2018 6:11 am
Forum: UEMS v15.x support
Topic: ems_post process
Replies: 7
Views: 1934

Re: ems_post process

I have installed new WRF 18.0 and conducted the new simulations, but the problem remains the same, I don't get any rainfall. I have attached the namelist.wrfm file for more information. &time_control start_year = 2013 start_month = 06 start_day = 10 start_hour = 00 start_minute = 00 start_second = 0...
by pskunjeer
Sat Jan 06, 2018 2:23 pm
Forum: UEMS v15.x support
Topic: ems_post process
Replies: 7
Views: 1934

ems_post process

I have performed the simulation using UEMS and there was no error during the simulation. I have used fnl data for boundary layer and initialization of model run. I have post process the files using ems_post to grib file for every hour. When I see the post process grib files or original wrf_output ne...
by pskunjeer
Mon Dec 25, 2017 5:19 pm
Forum: UEMS v15.x support
Topic: unable to dtermine number of soil levels in met
Replies: 0
Views: 741

unable to dtermine number of soil levels in met

I have been using UEMS for simulation using fnl dataset. I have simulated case studies for August 2006, August 2010, September 2014 and simulations runs without any problem. When try simulation for August 2015, UEMS gives error "unable to determine number of soil levels in met file". I have searched...
by pskunjeer
Mon Nov 20, 2017 9:45 am
Forum: UEMS v15.x support
Topic: Error in running the benchmark case
Replies: 1
Views: 850

Error in running the benchmark case

Hi, I have installed uems on ubuntu 17.10. The installation was without error and i am able to complie ems_prep. (Horizontal interpolation to computational domain completed in 16.97 seconds) When i run the the command ems_run, i get the following error emsuser@psk:/usr1/uems/util/benchmark/27april20...