Skyscraper

Looking for new hardware to run WRF? Intel or AMD? Check this forum.
Post Reply
kjeldsen
Posts: 2
Joined: Wed Feb 24, 2010 7:17 pm

Skyscraper

Post by kjeldsen » Fri Feb 26, 2010 8:08 am

Our little baby was named Skyscraper:


When done it should be running with 20 nodes, we are battling a bit with getting everything 100% solid, it´s all about getting the errors out of the cluster before we more it to a hosting site :-)


More to follow... i hope :)
Last edited by kjeldsen on Wed May 19, 2010 9:07 pm, edited 2 times in total.

meteoadriatic
Posts: 1601
Joined: Wed Aug 19, 2009 10:05 am

Re: Skyscraper

Post by meteoadriatic » Fri Feb 26, 2010 12:05 pm

Oh my God! This will be fast :mrgreen: Im looking forward to see some benchmarks from this (Burj Dubai?) Tower :twisted:

I hope you have Infiniband network between nodes, 1Gbit/s is probably not enough for smooth data exchange...

kjeldsen
Posts: 2
Joined: Wed Feb 24, 2010 7:17 pm

Re: Skyscraper

Post by kjeldsen » Tue Mar 16, 2010 9:26 am

We are not seeing any saturation on our network, even though we only run it on a Gigabit switch.

All our CPU´s are clocked at 3ghz and each node has 4GB ram. That gives us a nice 60Ghz machine with 80GB ram :-)

Post Reply